Hoe kan ik medewerkers importeren

• Gewijzigd op: Do, 14 Nov, 2019 at 4:27 PM

Wanneer u een of een aantal medewerkers moet invoeren, kan dit handmatig. Hoe u dit kunt doen leest u in onze oplossing over nieuwe medewerker. Maar wanneer u gaat starten of een bedrijf overneemt, is importeren velen malen sneller.

Aanmaken template

Ga naar account naast uw naam en vervolgens naar tabblad import & export

Ga naar importeer werknemers  excel import

Download het voorbeeldbestand.

Vul het bestand met de data van de medewerkers conform het voorbeeld. Voeg geen kolommen toe en haal geen kolommen weg.

Sla het bestand op zodat u het straks kunt importeren.

Importeren template

Wilt u importeren naar een ander betaalschema dat het standaard schema? Vink dat het onderstaand vakje binnen dat betaalschema aan.

Ga naar account naast uw naam en vervolgens naar tabblad import & export

Ga naar importeer werknemers  excel import

Druk op de groene knop kies bestand

Wanneer u op openen heeft gedrukt wordt het bestand ingelezen en zichtbaar gemaakt op het scherm.

Selecteer alle of enkele medewerkers en druk op importeer. De werknemers worden nu geïmporteerd.

Wanneer alle medewerkers zijn geïmporteerd krijgt u een samenvatting van de import en zijn de geselecteerde medewerkers geïmporteerd.

Het is (nog) niet mogelijk om familie, fiscale posten en vaste looncodes & fiscale bijtellingen te importeren.