Hoe kan ik een mutatie sheet importeren?

• Gewijzigd op: Vr, 5 Apr, 2019 at 2:29 PM
  • Open de periodieke run voor de lopende maand
  • U ziet nu het volgende scherm:

• Ga naar importeren mutaties. (in dit geval heeft het de naam template)

• Selecteer uw file op de computer en druk op [open]
  • U ziet dan een overzicht van werknemers en looncodes:

• Wanneer er geen aandachtspunten komen, kunt u importeren
  • Indien er wel aandachtspunten komen, zult u deze import moeten afbreken, de fouten corrigeren in de sheet en opnieuw starten. (meestal wordt een fout veroorzaakt door dat een medewerker niet meer in dienst is of nog niet in dienst is gemeld.
  • Wanneer u importeert krijgt u het volgende scherm:

• Als er geen foutmeldingen zijn, kunt u op sluiten drukken en al uw mutaties zijn ingevoerd!
  • Zijn er wel fouten, dat heeft u waarschijnlijk vergeten bij punt 4 de correcties op te slaan.

Wanneer u alle geimporteerde mutaties in 1x wilt weggooien omdat u bijv. een foutieve maand hebt geselecteerd, dan kunt u dit ook in de lopende run doen en opnieuw starten met importeren van de juiste maandgegevens.