Hoe verwijder ik een werknemer uit een open of een gesloten pay run?

  • Gewijzigd op: Ma, 29 Jan, 2018 at 6:09 PM

Als de pay run nog steeds open is, moet u 'Later verwerken' selecteren tijdens Verwerken. Zie print screen hieronder.



Als u deze werknemer al 'goedgekeurd' heeft, ziet u de optie 'Later verwerken' niet. In dat geval moet u eerst 'Afkeuren' kiezen voor deze werknemer, waarna de optie 'Later verwerken' zichtbaar zal zijn.


Als de pay run reeds is afgesloten, moet u eerst de gesloten pay run heropenen. Zie de heropen-optie in Support door te zoeken op deze term. Na de heropening doe je zoals hierboven vermeld wordt.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor vragen die u niet terug vindt in deze kennisbank