Een verwijderde pay run kan niet worden teruggezet

  • Gewijzigd op: Ma, 24 Aug, 2026 om 12:36 PM
  1. Als u een pay run heeft verwijderd en daarbij het woord "AKKOORD" heeft ingevoerd ter bevestiging, dan is deze pay run definitief verwijderd.
  2. Er is geen back-up die u kunt terugzetten. Zodra een pay run op deze manier is verwijderd, kan deze niet meer hersteld worden — ook niet door de klantenservice.
  3. Controleer voortaan goed of u de juiste pay run heeft geselecteerd voordat u deze verwijdert. Kijk goed naar de datum en naam van de pay run voordat u bevestigt.
  4. Als u wordt gevraagd om het woord "AKKOORD" in te voeren voordat u een pay run verwijdert, zie dit als uw laatste kans om te stoppen. Voer "AKKOORD" alleen in als u helemaal zeker weet dat dit de juiste pay run is.



Let op: Heeft u de gegevens van deze pay run toch weer nodig? Dan moet u deze zelf opnieuw invoeren, aan de hand van gegevens die u elders heeft bewaard (bijvoorbeeld geëxporteerde rapporten of loonstroken).


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Sorry dat we u niet kunnen helpen. Help ons om dit artikel te verbeteren met uw feedback.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor vragen die u niet terug vindt in deze kennisbank