Hoe kan ik een open salaris run verwijderen

• Gewijzigd op: Vr, 16 Aug, 2019 om 12:40 PM

Alleen de gebruiker die de loonrun heeft geopend kan deze verwijderen.

Wanneer u op de gebruikersnaam gaat staan , verschijnt aan de rechterkant een verwijder button.

Door deze aan te klikken komt u in het scherm waarin u de run definitief kunt verwijderen.

Na het bevestigen zal de open loonrun definief verwijderd zijn, dus ook alle variabele mutaties die hierin hebben gezeten. Er is ook geen output beschikbaar voor deze loonrun.