Kan ik een export file maken van een in Celery verwerkte payroll?

• Gewijzigd op: Do, 10 Aug, 2017 at 2:29 PM

Ja, je vindt deze optie in Account/Import & Export/Export werkgever/Celery export. Deze optie is overigens alleen zichtbaar voor Administrators.

Als u deze optie toepast zal een ZIP-file aangemaakt worden die alle werkgever- en werknemergegevens bevat. Dit bestand bevat echter niet historische cijfers of verwerkte pay runs.

Dit bestand kan gebruikt worden om werkgever- en werknemergegevens in een andere Celery account te importeren.