Hoe kan ik data exporteren van een werkgever

• Gewijzigd op: Di, 20 Jul, 2021 om 9:05 AM

Voor deze optie heeft u rechten nodig als account user.

Ga naar Account naast uw naam en kies voor tabblad import & export

Ga vervolgens naar exporteer werkgever en selecteer Celery export

Als u de 2 stappen volgt kiest u voor het Celery export formaat om een werkgever en de bijbehorende werknemers in een ander Celery account te importeren. Het export bestand is een .zip bestand die u via de Celery import mogelijkheid direct weer kunt inlezen. Een Celery export omvat alle vaste gegevens, maar geen historische gegevens zoals documenten en verwerkte runs.

Na het afronden van de 2 stappen kunt u het export bestand downloaden en ziet u een overzicht van de geëxporteerde data.

Na het downloaden staat het bestand op uw computer in de map downloads en ziet er als volgt uit

Dit bestand kunt u ook  weer in Celery inlezen. Hoe u dit kunt doen kunt u in de Celery support vinden onder hoe kan ik data kopiëren van de ene werkgever naar een andere in Celery.