Wat gebeurt er als Celery mijn account deactiveert?

  • Gewijzigd op: Ma, 26 Dec, 2016 at 5:01 AM

Deactivatie van uw account vindt plaats indien u niet binnen de overeengekomen betalingstermijn betaalt (zie Algemene Voorwaarden). Als uw account gedeactiveerd is, dan wordt de functionaliteit van uw Celery account beperkt. U kunt dan wel inloggen in Celery en een aantal basishandelingen verrichten. U kunt echter geen loonperiodes meer verwerken. Voordat de functionaliteit van Celery wordt beperkt, ontvangt u van ons een waarschuwings e-mail met daarin instructie om deactivatie te voorkomen. 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor vragen die u niet terug vindt in deze kennisbank