Een test account upgraden

• Gewijzigd op: Do, 25 Jun, 2020 at 11:35 AM

Indien Celery u bevalt en u met Celery aan de slag wil gaan zonder de beperkingen van de trial account, dient u in Account uw account te upgraden met de groene button Upgrade dan nu bovenin. uw scherm

Na het klikken op deze button dient u gegevens voor de facturering in te voeren, en zal Celery een eenmalige setup factuur van USD 15.00 (excl. OB) aanmaken.

Per e-mail ontvangt u een link naar uw factuur, welke u online per creditcard of per bank kunt betalen. Indien u deze link niet ontvangt, check dan eerst uw map met ongewenste email.

Betaal de factuur. Indien u per creditcard betaalt, wordt uw account direct geüpgraded en kunt u direct zonder beperkingen aan de slag.

Indien u per bank betaalt, zal uw account geüpgraded worden zodra uw betaling door ons is verwerkt.

U kunt nu inloggen en aan de slag!