Payroll - stap 3 - Aanmaken werkgever(s)

• Gewijzigd op: Wo, 14 Apr, 2021 om 10:42 AM
Wanneer u een werkgever importeerd uit een ander pakket, dan moet u deze stap overslaan.

Eén werkgever:

Het aanmaken is simpel en doet u door in Celery op tabblad Werkgever te klikken en alle velden te vullen.

In Celery zijn velden met labels in het vet verplichte velden.

Indien u een streepje onder het label ziet, is een toelichting beschikbaar door met uw muis boven betreffende woord te gaan staan.

Meerdere werkgevers:

In een keer meerdere werkgevers importeren is tevens mogelijk aan de hand van een Excel of CSV-file. Deze optie en een voorbeeld van deze importfiles vindt u in ‘Account/Import & Export/Importeer werkgevers’.

Voeg geen kolommen toe, en verwijder geen kolommen.