Hoe krijg ik de juiste betalingskenmerken op mijn Arubaanse aangifte Loonbelasting?

• Gewijzigd op: Za, 30 Dec, 2017 om 11:17 AM

Zodra deze nummers bekend zijn (staan op de nieuwe originele aangiften Loonbelasting), dient u deze nummers ieder nieuw boekjaar eenmalig opnieuw in te voeren onder Werkgever, zie print screen hieronder.

Zie ook de toelichting in Celery door uw muis boven de woorden met de stippellijntjes eronder te houden.

Celery genereert daarna een loigsche nummering voor de rest van het jaar. Mochten deze aangiftenummers toch afwijken, kunt u de juiste nummers zelf handmatig invoeren in Celery door op de 'Nummers aanpassen' optie te klikken.