Aanmelden bij Celery met authenticatie in twee stappen

• Gewijzigd op: Di, 22 Sep, 2020 om 1:10 PM

Aanmelden bij Celery met authenticatie in twee stappen en wat u moet doen als u de authenticatie app niet kunt gebruiken.

Log in op Celery met behulp van authenticatiecode

1. Log in op Celery met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Open de authenticatie app op uw telefoon en voer de zes-cijferige code in Celery in.

Als u dit als vertrouwd apparaat wilt aanmerken, vinkt u het selectievakje Vertrouw dit apparaat  30 dagen aan. Dit is alleen van toepassing wanneer hetzelfde apparaat met dezelfde browser wordt gebruikt.

3. Klik op Inloggen.

Log in op Celery zonder de verificatiecode

Als u uw telefoon bent verloren of de verificatiecode niet werkt, kunt u zich nog steeds aanmelden bij Celery.

1. Ga naar de Celery Login pagina en log in zoals gebruikelijk.
  2. Klik op Ontvang een code op uw mobiele telefoon.
  3. Voer de ontvangen code in en klik vervolgens op Inloggen.