Authenticatie in twee stappen instellen

• Gewijzigd op: Ma, 20 Nov, 2017 at 9:20 AM

Verhoog uw veiligheid bij het aanmelden bij Celery met authenticatie in twee stappen. Om dit in te stellen, moet u een authenticatie app op uw telefoon installeren en dit koppelen aan uw Celery account. Elke gebruiker in uw organisatie moet authenticatie in twee stappen afzonderlijk instellen.

Download een authenticator-app op je telefoon

1. Download en installeer de relevante authenticatie app voor uw apparaat.
  2. Volg de installatie-instructies voor uw apparaat om een account toe te voegen.

Stel authenticatie in twee stappen in Celery in

1. Ga naar [Uw naam] en klik vervolgens op Wachtwoord & beveiliging.
  2. Zet bij het gedeelte Authenticatie in twee stappen de schakelaar op Aan.
  3. Gebruik de authenticatie app op uw telefoon om de QR-code te scannen die nu in Celery wordt weergegeven.
  4. U kunt uw geheime sleutel ook handmatig invoeren en deze gegevens toevoegen aan uw authenticatie app. Zorg ervoor dat u "tijdgebaseerd" inschakelt als u handmatige invoer gebruikt.
  5. Klik Verder.
  6. Voer de verificatiecode in die door uw authenticatie app wordt verstrekt en klik op Verder.
  7. Download de back-up codes die Celery in deze stap biedt en klik op Verder.
  8. Klik op Sluiten.

De volgende keer dat u inlogt bij Celery, moet u uw verificatiecode invoeren, naast uw e-mailadres en wachtwoord.