Ik heb een pay run verwijderd die niet verwijderd had moeten worden, kan ik deze met een back-up terugzetten?

  • Gewijzigd op: Ma, 20 Feb, 2017 at 4:52 PM

Nee, helaas niet. Indien u ervoor heeft gekozen deze pay run te verwijderen, en uw wachtwoord heeft ingevoerd ter bevestiging van u keuze dan is deze pay run ook verwijderd en kan deze niet hersteld worden.



Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor vragen die u niet terug vindt in deze kennisbank