Ik zit in een open pay run maar kom niet in het laatste Afsluiten scherm terecht, wat moet ik doen?

• Gewijzigd op: Ma, 30 Jan, 2017 at 6:32 PM

Ben je misschien:

1) ingelogd als een Bedrijfsgebruiker?

2) in een open pay run die door iemand anders is gegenereerd?

Bedrijfsgebruikers (die in Werkgever worden aangemaakt), hebben alleen 'kijk-rechten' of rechten om open pay runs te checken of eenmalige mutaties in te voeren. Zij kunnen een pay run niet afsluiten. Alleen de gebruiker die deze run heeft gegenereerd/gestart, kan zijn/haar eigen run afsluiten.

Als u in een open run van zit die door iemand anders is gegenereerd, in dat geval kan alleen die persoon zelf deze run afsluiten en in het laatste Afsluit scherm terecht komen.