Hoe kan ik een Administrator of Standaard gebruiker toevoegen of verwijderen in mijn account?

• Gewijzigd op: Ma, 18 Jun, 2018 at 8:17 AM

Je kan nieuwe gebruikers aanmaken in Account/Gebruikers. Maar alleen Administrators kunnen nieuwe gebruikers aanmaken. Als er alleen maar 1 gebruiker is, is dat altijd een Administrator. Je kan een Standaard gebruiker aanmaken door geen vink te zetten voor de optie Administrator.

Het verschil tussen een Standaard gebruiker en een Administrator is dat een Administrator andere Gebruikers kan aanmaken en tevens inzage heeft in de facturen in Celery.

Ook het verwijderen van gebruikers is mogelijk in Account/gebruikers door het klikken op de verwijder button die zichtbaar wordt als je je muis boven de gebruiker houd die je wil verwijderen. In dat geval zal Celery u vragen een vervangende gebruiker te kiezen die eventuele open pay runs overneemt van de gebruiker die u wenst te verwijderen. Selecteer daarna een andere gebruiker en klik op de Verwijder button.