Waar in Celery kan ik de facturen controleren en nagaan of ze betaald zijn?

• Gewijzigd op: Wo, 25 Jan, 2017 om 12:07 PM

Je kan dit controleren in Celery in Account. Rechts in je scherm zie je alle facturen en of ze betaald zijn.

Facturen zijn overigens alleen zichtbaar voor Administrators. Standaard gebruikers zien de facturen niet. Als je Administrator bent, kan je checken wie Administrator en Standaard gebruiker is in Celery in Account/Gebruikers.