Aan de slag met de Celery Tax browser extensie voor Curaçao

• Gewijzigd op: Do, 4 Aug, 2022 at 1:38 PM

Zet de koppeling aan:

Ga naar Tabblad Werkgever / Koppelingen / Algemene koppelingen en kies voor Celerytax

Zet actief op "ja":

Celery Tax

Gebruik de Celery Tax browser extensie om van belastingaangifte een foutloze ervaring te maken. Geen handmatige invoer meer en onnodig schakelen tussen een PDF-rapport en het portaal van de Belastingdienst.

Installeer de Celery Tax browser extensie, meld u aan, binnen de extensie met uw Celery gebruiker en in uw browser bij het portaal van de Belastingdienst. Daarna worden de aangifteformuliervelden automatisch gevuld vanuit uw Celery account.

Opens in a new window
Opens in a new window
Installatie

Dit hoeft u maar één keer te doen, daarna is Celery Tax klaar om uw belastingaangiften automatisch in te vullen.

1. Schakel de Celery Tax integratie in voor elke werkgever die u wilt gebruiken met de Celery Tax browser extensie (Zet Actief op Ja op deze pagina).
  2. Activeer de Celery Tax rechten voor elke Account gebruiker die u toegang wilt geven tot de belastingaangiftegegevens van de werkgever.Opens in a new window
  3. Installeer de Celery Tax browser extensie via de extensie winkel van uw browser. Installeer via Chrome Web Store
  4. Meld u aan in de Celery Tax browser extensie met uw Celery gebruiker.
Gebruik

Volg de onderstaande stappen telkens wanneer u klaar bent voor uw belastingaangifte.

1. Log in op het portaal van de Belastingdienst op online.belastingdienst.cw.
  2. Start een nieuwe Loonbelastingaangifte of SVB aangifte.
  3. Celery Tax zal de formuliervelden automatisch invullen, zodra het aangifteformulier wordt getoond.
  4. Verstuur het formulier en geniet van de rest van de dag.