HRM - tabblad werknemer - Documenten

• Gewijzigd op: Di, 22 Feb, 2022 om 10:41 AM

Hier kunt u uw personeelsdossier volledig opbouwen. Voor elk item kunt u zelf beslissen wie het stuk mag inzien.

Ook het opbouwen van dossier voor het nemen van afscheid van de werknemer kunt u hier doen en desgewenst delen met alleen de manager.

Wat ook heel gemakkelijk is, is de einddatum van sèdula, rijbewijs, SVB kaart e.d. hier in te voeren en de werknemer 60 dagen van tevoren een reminder te zenden. Hiermee bent u een echte hulp voor uw werknemers en u zit niet met een werknemer die "plotseling" niet meer mag autorijden of niet meer verzekerd is.

Ga naar tabblad [Werknemers], kies de betreffende werknemer en selecteer [HR]

Om document(en) toe te voegen, gaat u naar Documenten / Overzicht & wijzigen en daarna naar [+ Documenten toevoegen]

Vervolgens kunt u de bestand(en) in uw computer selecteren en door op [openen] te klikken:

U kunt alle data invullen in de velden en een bericht voor de manager invoeren:

U kunt zoveel herinneringen invoeren als u wilt.