Hoe kan ik meer of minder weergeven op de loonstrook

• Gewijzigd op: Di, 23 Jun, 2020 om 5:25 PM

Soms is het wenselijk om iets minder gegevens op een loonstrookje te laten zien, of juist iets meer.

Er zijn wettelijke bepalingen, maar een aantal zaken kun je zelf aanpassen.

1. Ga naar het tabblad Werkgever / [EDIT] uw werkgever gegevens / Rapporten na afsluiten van de loonperiode

2. Open de salarisstroken en selecteer de gewenste opties

3. [SAVE]

De volgende keer dat u de payrun sluit, is de instelling zoals geselecteerd.