Nieuwe werkgever maar hetzelfde email adres gebruiken

• Gewijzigd op: Wo, 24 Jun, 2020 om 2:52 PM

Uitnodiging accepteren:

Van uw nieuwe werkgever heeft u een uitnodiging per E-mail ontvangen. Deze kan eventueel in uw map met ongewenste email berichten binnen zijn gekomen. In deze uitnodiging vind u de login pagina (URL). Sla deze pagina op in uw computer / telefoon / tablet als bookmark omdat u vanuit deze pagina steeds opnieuw moet inloggen. Klik op de link in de uitnodiging.

Na het inloggen gaat u naar uw naam bovenin en drukt op gebruikersgegevens

Nieuwe werkgever samenvoegen met bestaand account:

Wanneer u wat naar beneden scrolled kunt u de gebruikersaccounts samenvoegen

Vanaf nu kunt u via de oude, en nieuwe login pagina inloggen en wisselen tussen meerdere werkgevers en/of accounts.