Versie overzicht 29 oktober 2018

• Gewijzigd op: Di, 16 Jul, 2019 om 1:21 PM

Nieuwe mogelijkheden

• Aangepaste routing codes voor Vidanova bank in Banco di Caibe betalingsbestand.
  • Voegt vervaltijden toe aan tokens voor het opnieuw instellen van het wachtwoord om de beveiliging te verbeteren.
  • Voegt informatie over aanvragerapparaat toe aan e-mail voor wachtwoordherstel, waarmee ontvangers slimmere beslissingen kunnen nemen over de oorsprong van het verzoek.
  • Voegt betalingsbestand voor De Surinaamsche Bank toe aan Surinaamse loonlijsten.

Opgeloste problemen

• Verbetert het zoeken in importitems tijdens de import van werkgevers en werknemers.
  • Kleine bug fixes in de loonlijsten voor Suriname in het algemeen.