Hoe kan ik saldo vakantiedagen wijzigen / toevoegen (als de HRM module is geactiveerd)?

• Gewijzigd op: Wo, 10 Jul, 2019 om 11:13 AM

U kunt een balans toevoegen door op het 'potlood' te klikken in het veld 'Nog beschikbaar', zie hieronder:

Op deze manier voeg je ook gewerkte (over)uren toe aan een tijd-voor-tijd (TVT) verlofregeling.

Als u dit doet, moet u het aantal uren, de datum en een beschrijving / verklaring invoeren, zie hieronder. Daarna worden deze uren toegevoegd aan de beschikbare uren op de ingevoerde datum en de beschrijving zal zichtbaar zijn in de groene knop 'Details opbouw'.