Einddata documenten bijhouden

• Gewijzigd op: Vr, 23 Aug, 2019 om 9:33 AM

Dit is niet alleen heel handig voor het in de gaten houden van einddatum van een arbeidsovereenkomst, maar kan voor allerlei documenten gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rijbewijs, identiteitsbewijs, verblijf- en/of werkvergunning, EHBO diploma enz.

Inlezen documenten

ga naar tabblad werknemers en selecteer de betreffende medewerker.

Daarna vraagt u de details van HR op.

U kunt nu diverse documenten toevoegen onder het kopje documenten.

Selecteer documenten toevoegen

U krijgt nu de mogelijkheid om een bestand te koppelen. Selecteer een bestand (of memo) vanaf uw computer.

Onder naam kunt u een korte duidelijke omschrijving weergeven. bijvoorbeeld BT voor bepaalde tijd contract, OT voor een contract met onbepaalde tijd, ID voor identiteit enzovoort.

Een meer uitgebreide omschrijving kunt u weergeven onder omschrijving (u kunt dit ook leeg laten).

Bij Categorie kunt u zelf categorieën maken. Denk hierbij aan een Categorie: ID bewijzen, Contracten, Diploma's, Beoordelingen, Waarschuwingen enzovoort.

Onder zichtbaar voor werknemer kunt u aangeven of de werknemer dit document in zijn werknemers account mag zien.

Wanneer er een einddatum is, kunt u aangeven dat dit document vervalt. Daarna kunt u de vervaldatum invoeren. 2 weken van tevoren krijgt de leidinggevende en de HR manager een herinnering in de taken.