Ik wil een open pay run van een collega die zelf de pay run niet kan afsluiten, verder verwerken en afsluiten. Wat moet ik doen?

• Gewijzigd op: Ma, 18 Dec, 2017 at 9:42 PM

Je hebt 3 opties:

1) je vraagt je collega om de open run zelf af te sluiten. Hij/zij kan immers overal via internet inloggen. Daarna kan jij de run heropenen en evt. aanpassen;

2) je vraagt je collega om z'n wachtwoord en daarna log je onder zijn/haar naam in en sluit je de run af of

3) je verwijdert je collega gebruiker in Celery als Accountgebruiker in Celery in Account/gebruikers. Je krijgt dan de vraag aan welke andere gebruiker evt. openstaande pay runs van je collega gekoppeld dienen te worden (zie link hieronder). Dan kan je jezelf selecteren, waarna je de run zelf kan afsluiten.

https://support.celerypayroll.com/nl/support/solutions/articles/6000165706-hoe-kan-ik-een-administrator-of-standaard-gebruiker-toevoegen-of-verwijderen-in-mijn-account-

Deze laatste optie heeft als nadeel dat de Celery account van je collega daarna weer opnieuw aangemaakt dient te worden.