Ik wil een open pay run van een collega verder verwerken of afsluiten. Wat kan ik doen?

  • Gewijzigd op: Do, 18 Jul, 2019 at 2:56 PM

Je hebt 4 opties:


1) je vraagt je collega om de open run zelf af te sluiten. Hij/zij kan immers overal via internet inloggen. Daarna kan jij de run heropenen en evt. aanpassen;


2) je vraagt je collega om z'n wachtwoord en daarna log je onder zijn/haar naam in en sluit je de run af;


3) in de loonrun geef je aan dat de medewerker later verwerkt moet worden. Wanneer bij de laatste medewerker later verwerken is op gegeven, wordt de verwerking verwijderd. Je kunt dan de run opnieuw aanmaken onder je eigen naam.


4) je verwijdert je collega gebruiker in Celery als Accountgebruiker in Celery in Account/gebruikers. Je krijgt dan de vraag aan welke andere gebruiker evt. openstaande pay runs van je collega gekoppeld dienen te worden (zie link hieronder). Dan kan je jezelf selecteren, waarna je de run zelf kan afsluiten. 


https://support.celerypayroll.com/nl/support/solutions/articles/6000165706-hoe-kan-ik-een-administrator-of-standaard-gebruiker-toevoegen-of-verwijderen-in-mijn-account-


Deze laatste optie heeft als nadeel dat de Celery account van je collega daarna weer opnieuw aangemaakt dient te worden.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor vragen die u niet terug vindt in deze kennisbank