Hoe kan ik een gesloten run heropenen

• Gewijzigd op: Di, 20 Aug, 2019 om 8:53 AM

Ga naar tabblad verwerken en kies voortgang & historie

Selecteer daarna de run die u wilt heropenen door erop te gaan staan, en klik op de verwerking heropenen button rechts in uw scherm

Na het invullen van uw wachtwoord kunt u de run heropenen.

U kunt nu uw wijzigingen en eventuele wijzigingen in de vaste gegevens van de medewerker verwerken en de run zoals gebruikelijk sluiten.

Bij het opnieuw sluiten wordt u gevraagd wat te doen met de eventuele verschillen die zijn ontstaan in de aangiften:

Dit betreft de verschillen in afdrachten, niet in de overige output

U kunt kiezen voor meenemen in deze salarisverwerking wanneer de aangifte nog niet is verzonden.

U kiest voor doorschuiven naar een volgende periode wanneer u de verschillen in de aangifte wilt doorschuiven naar een volgende periode.