Waar moet ik inloggen

• Gewijzigd op: Ma, 30 Mrt, 2020 om 10:31 AM

Van uw werkgever heeft u een uitnodiging ontvangen. Indien u deze niet ziet, controleer dan de map met ongewenste email. Klik op de link in de uitnodiging of vraag uw werkgever naar de URL. We adviseren u de URL van uw werkgever te bewaren in Favorieten, zodat u later makkelijk de inlog pagina kunt vinden.

Als u op een computer werkt die deze link naar de inlog pagina niet heeft, ga dan naar onze website www.celerypayroll.com en klik op de groene 'inloggen' button

Maak in geen geval een gratis demo account aan, daarmee komt u niet in uw werknemers account.

Mocht u per ongeluk toch een trial account aangemaakt hebben, log dan in en verwijder dit account weer via tabblad werkgever en verwijderen.