Ik weet niet meer waar ik moet inloggen.

• Gewijzigd op: Vr, 23 Aug, 2019 at 2:40 PM

Van uw werkgever heeft u een uitnodiging ontvangen. Klik op de link die de werkgever heeft gezonden. We adviseren u de login pagina van uw werkgever te bewaren in Favorieten of Bookmarks, zodat u later altijd makkelijk de inlog pagina kunt vinden.

Als u op een computer werkt die deze link naar de inlog pagina niet heeft, ga dan naar onze website www.celerypayroll.com en klik op de groene 'inloggen' button

Maak in geen geval een gratis demo account aan, daarmee komt u niet in uw werknemers account.

Mocht u per ongeluk toch een trial account aangemaakt hebben, log dan in en verwijder dit account weer via tabblad werkgever en verwijderen.