Hoe verwijder ik een gesloten pay run?

  • Gewijzigd op: Ma, 23 Jul, 2018 at 10:22 AM

Click op Verwerken en kies 'Voortgang & historie'. Selecteer betreffende pay run en klik op de rode 'Afgesloten verwerking verwijderen' button rechts in je scherm (zie de print screen hieronder).


LET OP: de run wordt definitief verwijderd en kan niet meer worden terug gehaald. De enige optie is dan nog de run opnieuw te doen. 




Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor vragen die u niet terug vindt in deze kennisbank