Wat doet Celery precies met de datum ingevuld in betaalschema’s bij ‘volgende betaaldag’?

• Gewijzigd op: Ma, 26 Dec, 2016 at 5:26 AM

Deze datum wordt alleen gebruikt als vermelding in het scherm van de betaalschema’s. Het wordt niet vermeld op loonstroken of andere documenten. Ook wordt het niet gebruikt bij bijvoorbeeld het genereren van een digitaal betaalbestand voor de bank. Bij het genereren van dergelijke bestanden zal om opgave van een betaaldatum gevraagd worden.