Kan ik Celery koppelen met mijn administratiepakket?

• Gewijzigd op: Vr, 14 Sep, 2018 at 11:32 AM

Momenteel nog niet, maar er wordt aan gewerkt om de loonjournaalposten voor de meeste gebruikte financiële pakketten digitaal te kunnen genereren of te importeren.

Wel is het mogelijk om een loonjournaalpost te exporteren naar een .csv bestand wat in heel veel administratie pakketten kan worden ingelezen. Wij ontvangen graag uw input via onze supportafdeling zodat wij te weten komen met welke administratiepakketen u Celery wilt koppelen.