Kan ik gegevens importeren uit andere payroll software pakketten?

• Gewijzigd op: Vr, 29 Dec, 2017 at 5:01 PM

Ja, u kunt gemakkelijk gegevens importeren. Dit kan door middel van het invullen van een CSV of Excel bestand en deze te uploaden, of door het uploaden van bepaalde data in een .zip bestand.

Het is mogelijk om werknemerdata te importeren uit Payroll4, Payroll Pro Classic and Ultra, Qwanto! en PayTime data. Kijk voor deze opties in Celery bij 'Account/Import & Export'. Wilt u hulp bij het importeren van uw bedrijfs- en werknemergegevens? Neem dan contact op met onze supportafdeling. Wij helpen u hier gratis mee. Telefoon: +5999 516 5538.