HRM - stap 2 - Rechten en aanzetten module (eindgebruiker)

• Gewijzigd op: Ma, 25 Jul, 2022 om 3:00 PM

Celery HRM-module kan in bestaande salarisadministraties in Celery zowel door Eindgebruikers als door cliënten van Payroll Service Providers (PSP) toegepast worden.

Een Eindgebruiker betreft een rechtstreekse cliënt van Celery. Eindgebruikers dienen zelf in hun Celery account per werkgever de HRM-module te activeren.

Maar eerst dient de Accountgebruiker HRM-rechten gegeven te worden in Account / Gebruikers met de functie ‘Kan HR taken uitvoeren voor werkgevers’, zie print screen hieronder.

Daarna kan de HRM-module geactiveerd worden in Werkgever / Koppelingen / Personeelszaken (HRM).

Het is aan te raden om tijdens de setup van uw HRM-module alle mogelijk instellingen uit te schakelen, zie hieronder. In dat geval zullen werknemers nog geen verschil opmerken in hun werknemer accounts.

Later, nadat u gereed bent met de setup, kunt u alle werknemers inlichten en bovenstaande instellingen aanzetten en desgewenst kunt u uw werknemers wijzen op de wijzigingen in hun werknemersaccount door hen onderstaande link naar onze FAQ/Support website toe te sturen:

https://support.celerypayroll.com/nl/support/solutions/articles/6000187643-wat-is-er-verandert-in-mijn-werknemer-account-nu-de-celery-hrm-module-is-geactiveerd-

U kunt nu aan de slag met het vullen van de data en het inrichten van regelingen voor ziekte en verlof.