Inloggen nieuwe Celery gebruiker

• Gewijzigd op: Ma, 30 Mrt, 2020 at 10:03 AM

Nieuwe Celery-gebruiker

Na het aanmaken van een proef of testaccount heeft u een e-mail met de URL ontvangen. Sla deze URL op als een bladwijzer op uw computer, laptop, telefoon of  tablet.

Dit is: https://name-of-your-company.celerypayroll.com

Wanneer u naar deze URL gaat, krijgt u een inlogscherm. Hier kunt u inloggen met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u heeft aangemaakt.

Het kan gebeuren dat u uw wachtwoord niet meer weet. U kunt dan op vergeten wachtwoord drukken waarop u een email ontvangt waarmee u een nieuw wachtwoord kunt genereren. Ga dan terug naar uw URL om in te loggen.