Inloggen

• Gewijzigd op: Wo, 15 Sep, 2021 om 8:42 AM

Nieuwe gebruiker

U heeft een uitnodiging ontvangen via uw E-mail adres. (deze kan evt. in de spam map zitten). U moet de link in deze uitnodiging volgen om een eerste wachtwoord te kunnen creëren. Bekijk hier de voorwaarden voor een sterk wachtwoord voor Celery.

Deze uitnodiging is éénmalig en maximaal 24 uur geldig.

Heeft u de melding gekregen dat de link niet meer geldig is? Vraag dan uw werkgever om een nieuwe link te zenden. Celery kan u daar niet mee helpen.

Wanneer u via uw E-mail naar de inlogpagina gaat, krijgt u een inlogscherm. Sla eventueel deze pagina op, hier moet u namelijk elke keer dat u wilt inloggen zijn. Op deze pagina kunt u inloggen met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u heeft aangemaakt.

Bestaande gebruiker maar (ook) een nieuwe werkgever

U heeft een uitnodiging ontvangen via uw E-mail adres. (deze kan evt. in de spam map zitten). U moet de link in deze uitnodiging volgen om een extra account te creeren.

Bestaande gebruiker maar zie nieuwe werkgever niet

Binnen Celery is het mogelijk om te wisselen tussen verschillende werkgevers en/of accounts met hetzelfde mailadres.

Bestaande gebruiker en weet wachtwoord niet meer

Het kan gebeuren dat u uw wachtwoord niet meer weet. U kunt dan kiezen om:

1. een nieuw wachtwoord aan te maken of

2. om zonder wachtwoord in te loggen.