Een trial of test account aanmaken

• Gewijzigd op: Do, 26 Mrt, 2020 at 2:00 PM

Ga naar https://www.celerypayroll.com/language/nl/home

Als eerste voert u de naam van uw bedrijf en uw mailadres in, en drukt u op Start direct

De ingetoetste bedrijfsnaam wordt overigens tevens uw URL. (https://UW-BEDRIJFSNAAM.CELERYPAYROLL.COM)

Het is dus aan te raden een korte naam of zelfs alleen maar een afkorting in te toetsen.

Vervolgens kunt u aangeven dat u geen robot bent en een Account aanmaken.

Tot slot kunt u de stappen volgen die op het scherm komen.