Een test account aanmaken

• Gewijzigd op: Do, 25 Jun, 2020 at 11:34 AM

Ga naar https://www.celerypayroll.com/language/nl/home

Eerst voert u de naam van uw bedrijf en uw mailadres in, en drukt u op Start direct

De ingetoetste bedrijfsnaam wordt overigens tevens uw inlogpagina (URL).

met het bovengenoemd voorbeeld: https://proef-account.celerypayroll.com

Het kan dus handig zijn een verkorte naam of zelfs een afkorting in te toetsen.

Vervolgens kunt u aangeven dat u geen robot bent en een Account aanmaken.

Tot slot kunt u de stappen volgen die op het scherm komen.