Payroll - stap 1 - Test account aanmaken

• Gewijzigd op: Wo, 2 Nov, 2022 om 4:51 PM

In dit stuk leggen wij u stap voor stap uit hoe u een test account aan kunt maken.

1. Ga naar https://www.celerypayroll.com/

Voer uw bedrijfsnaam en E-mailadres in, en druk op de balk Maak nu een account aan

Let op: De ingetoetste bedrijfsnaam wordt tevens uw inlogpagina (URL). Het kan dus handig zijn een verkorte naam of zelfs een afkorting in te voeren.  U kunt later in tabblad werkgever wel gewoon de volledige (handels)naam invoeren.

2. Geef aan dat u géén robot bent en druk op de knop Account aanmaken

3. Volg de stappen op uw scherm

4. Ga door met de volgende stap: Test account upgraden