Ik heb een andere werkgever en ik wil hetzelfde mailadres gebruiken.

• Gewijzigd op: Vr, 23 Aug, 2019 at 3:44 PM

Dat is geen probleem maar....

Elke werkgever die met Celery werkt heeft een eigen inlogpagina. De pagina van de oude werkgever kunt u dan niet meer gebruiken.

Van uw werkgever heeft u een uitnodiging ontvangen. Klik op de link die de werkgever heeft gezonden. We adviseren u de login pagina van uw werkgever te bewaren in Favorieten of Bookmarks, zodat u later altijd makkelijk de inlog pagina kunt vinden.

Na het inloggen gaat u naar uw naam bovenin en drukt op gebruikersgegevens.

Wanneer u wat naar beneden scrolled kunt u de gebruikersaccounts samenvoegen

Wanneer u heeft opgeslagen verschijnt er naast de naam van uw werkgever een symbool van gekruisde pijlen

Door op die pijlen te drukken kunt u wisselen tussen de verschillende werkgevers.