Ik weet mijn wachtwoord niet

• Gewijzigd op: Ma, 30 Mrt, 2020 at 10:37 AM

Uw gebruikersnaam is het mailadres dat u aan uw werkgever(s) heeft doorgegeven. Wanneer deze niet (meer) correct is, neem dan contact op met uw werkgever en vraag om een nieuwe uitnodiging.

In plaats van het wachtwoord in te vullen drukt u op Wachtwoord opnieuw instellen.

U ontvangt daarna een mail (controleer evt. uw spam). Volg de link en start met de juiste URL