Een officiële feestdag wordt niet afgetrokken van de door een werknemer aangevraagde vakantie periode, hoe is dat mogelijk?

• Gewijzigd op: Di, 12 Mrt, 2019 at 4:06 PM

Deze officiële feestdag is waarschijnlijk niet toegewezen aan dit vakantiebeleid.

Een feestdag kan worden toegewezen aan een verlofregeling door de feestdagen te selecteren en vervolgens op de knop 'Toewijzen' te klikken die zichtbaar wordt na het selecteren van de feestdagen: