Kan ik werknemers kopiëren van de ene werkgever naar een andere werkgever?

• Gewijzigd op: Wo, 20 Jun, 2018 at 3:37 PM

We hebben geen kopieer-medewerker optie, maar wat u wel kunt doen is een Celery Export-bestand maken in één werkgever en werknemers importeren in een andere werkgever.

De stappen zijn als volgt:

1) Ga naar de werkgever met de werknemers die u wilt kopiëren

2) Ga naar Account / Import & export / Exporteer werkgever / Celery export

3) Maak het exportbestand aan (dit is een ZIP-bestand en download het in uw downloadmap op uw PC)

4) Schakel over naar de andere werkgever waarin u de werknemers wilt kopiëren

5) Ga naar Account / Importeer medewerkers / Celery import

6) Selecteer het Celery export bestand

7) selecteer de werknemers die u wilt kopiëren

Controleer achteraf of werknemernummers uniek zijn en of alle looncodes ook zijn meegekopieerd. Looncodes die niet bestaan bij de tweede werkgever, worden niet meegekopieerd.