Ondersteuning voor TLS 1.0 komt te vervallen

• Gewijzigd op: Wo, 3 Jan, 2018 at 2:37 PM

Als onderdeel van onze voortdurende beveiligingsbeoordeling zullen we ondersteuning voor TLS 1.0 vanaf 1 december 2017 uitschakelen. Dit betekent dat we alleen TLS 1.1 en TLS 1.2 zullen ondersteunen, die de sterkste bescherming en de meest robuuste verlseuteling bieden voor uw gegevens. Sommige oudere browserversies zijn echter mogelijk niet compatibel met dit veiliger protocol.

Om ervoor te zorgen dat de service niet wordt onderbroken, kunt u ervoor zorgen dat u vanaf 1 december 2018 een van de volgende browsers gebruikt:

• Internet Explorer 11 of Microsoft Edge
  • Firefox versie 27 of hoger
  • Google Chrome 38 (hoewel versies 22-37 compatibel zullen zijn met de meeste besturingssystemen)
  • Safari 7 (desktop)
  • Safari 5 (mobiel)
  • Android 5.0 (Lollipop)

Veel browsers die hier niet worden vermeld, ondersteunen nog steeds het nieuwe protocol, mits aan bepaalde voorwaarden is voldaan. De bovenstaande lijst zal standaard echter TLS 1.2 ondersteunen. Als u een oudere browser wilt blijven gebruiken, moet u ervoor zorgen dat deze is geconfigureerd om TLS 1.1 of TLS 1.2 te ondersteunen.

Wat is TLS?

TLS staat voor "Transport Layer Security". Het is een protocol dat uw gegevens beschermt wanneer het wordt overgedragen tussen twee communicerende applicaties. Wij gebruiken het om uw gegevens veilig te houden, terwijl het wordt overgedragen tussen de Celery applicatie en uw browser.

Terwijl oudere versies (TLS 1.0 en TLS 1.1) een goede mate van bescherming bieden, zijn ze behoorlijk verouderd en kunnen ze tot kwetsbaarheden leiden. TLS 1.2 is de nieuwste versie van het protocol en biedt de beste beveiliging. De beveiliging van uw gegevens is onze prioriteit en om deze reden laten we de ondersteuning voor TLS 1.0 vallen.