Hoe kan ik nieuwe back-up codes krijgen voor authenticatie in twee stappen?

• Gewijzigd op: Ma, 20 Nov, 2017 at 9:36 AM
  1. Ga naar [Uw naam] en klik vervolgens op Wachtwoord & beveiliging.
  2. Klik bij het gedeelte Authenticatie in twee stappen op de knop Back-up codes weergeven.
  3. U kunt zien welke back-up codes nog beschikbaar zijn om te gebruiken.
  4. Klik op Ontvang nieuwe codes om een nieuwe reeks codes te genereren, download vervolgens de back-up codes en sla ze veilig op.

Een nieuwe set back-up codes vervangt alle eerder gegenereerde codes.