Authenticatie in twee stappen instellen

• Gewijzigd op: Di, 22 Sep, 2020 om 12:44 PM

Verhoog uw veiligheid bij het aanmelden bij Celery met authenticatie in twee stappen. Om dit in te stellen, moet u een authenticatie app op uw telefoon installeren en dit koppelen aan uw Celery account. Elke gebruiker in uw organisatie moet authenticatie in twee stappen afzonderlijk instellen.

Download een authenticator-app op je telefoon

1. Download en installeer de relevante authenticatie app voor uw apparaat.
  2. Volg de installatie-instructies voor uw apparaat om een account toe te voegen.

Stel authenticatie in twee stappen in Celery in

1. Ga naar [Uw naam] en klik vervolgens op Wachtwoord & beveiliging.
  2. Klik op de pijl naast Authenticatie in twee stappen om door te gaan naar de 2FA setup pagina.

3. Klik op Stel Authenticatie in twee stappen in om de setup te starten.

4. Gebruik de authenticatie app op uw telefoon om de QR-code te scannen die nu in Celery wordt weergegeven.
  5. Voer de verificatiecode in die door uw authenticatie app wordt verstrekt en klik op Volgende.

6. Authenticatie in twee stappen is ingesteld.

De volgende keer dat u inlogt bij Celery, moet u uw verificatiecode invoeren, naast uw e-mailadres en wachtwoord.

Wanneer u om bepaalde reden niet meer kunt inloggen heeft u de geheime sleutel nodig, berg deze  dus op een plek op waar u altijd bij kunt.