Over Authenticatie in twee stappen

• Gewijzigd op: Ma, 20 Nov, 2017 at 10:07 AM

Authenticatie in twee stappen voegt een extra beveiligingslaag toe aan uw Celery account.

• Authenticatie in twee stappen combineert iets dat u kent (uw e-mailadres en Celery wachtwoord) en iets dat u hebt (een app op uw mobiele telefoon genereert een code).
  • De authenticatie app op uw telefoon maakt de genereert een verificatiecode.
  • U hebt de verificatiecode nodig elke keer dat u zich aanmeldt (of elke 30 dagen als u eerder hebt gekozen voor "Dit apparaat gedurende 30 dagen onthouden").
  • Als u geen toegang hebt tot uw telefoon, kunt u nog steeds inloggen met back-up codes.
  • Authenticatie in twee stappen is van toepassing op gebruikersniveau, niet op account- of werkgeversniveau.

Aan de slag

Authenticatie in twee stappen instellen

Log in met authenticatie in twee stappen

Uitschakelen of problemen oplossen

Authenticatie in twee stappen uitzetten

Problemen oplossen voor authenticatie in twee stappen