Kan ik Celery extra beveiligen?

• Gewijzigd op: Di, 12 Mrt, 2019 at 12:40 PM

Wilt u naast een sterk wachtwoord (wachtwoordmanager) nog extra veiligheid toevoegen aan uw vertrouwelijke gegevens?

Dan biedt Celery u de mogelijkheid authenticatie in twee stappen te gebruiken.

Door het instellen van tweestapsverificatie voegt u een extra beveiligingslaag toe aan uw Celery account.

Er zijn verschillende vormen van tweestapsverificatie, ook wel security key, dubbele beveiliging of authenticatie genoemd.

Celery biedt u de authenticatie methode: een toegangscode die naar een vertrouwd apparaat wordt gestuurd om in te kunnen loggen in uw account.

Hackers hebben dan aan een gebruikersnaam en wachtwoord alleen niet meer genoeg om toegang tot uw Celery account te krijgen.

Aan de slag:

Authenticatie in twee stappen instellen

Log in met authenticatie in twee stappen

Uitschakelen of problemen oplossen:

Authenticatie in twee stappen uitzetten

Problemen oplossen voor authenticatie in twee stappen