Ik wil in mijn Celery werknemer account inloggen maar ik weet niet waar ik moet inloggen. Hoe kom ik hierachter?

• Gewijzigd op: Ma, 7 Aug, 2017 at 11:46 AM

We adviseren de login pagina van je werkgever te bewaren in Favorieten of Bookmarks, zodat je later altijd makkelijk de inlog pagina kan vinden.

Als je op een computer werkt die deze link naar de inlog pagina niet heeft, ga dan naar onze website www.celerypayroll.com en klik op de Homepage op de groene 'inloggen' button rechtsboven in je scherm (zie hieronder).

Maak in zo'n geval svp geen gratis demo account aan in het scherm hieronder, dat is niet de juiste manier om in uw werknemersaccount te geraken.

Mocht u per ongeluk toch een trial account aangemaakt hebben, dan kunt u inloggen en deze account verwijderen in Celery in Account, rechts in uw scherm.