Ik zie een werkgever genaamd Makaio ImpEx in mijn Celery account. Hoe is dat mogelijk?

• Gewijzigd op: Di, 25 Apr, 2017 at 1:14 PM

Tijdens het aanmaken van een gratis Celery trial account, moeten de gebruikers kiezen om een lege account aan te maken, of een account met een demo-werkgever aan te maken. Deze demo-werkgever is genaamd Makaio ImpEx.

Later als de trial account geupgrade wordt naar een normale betaalde account, vraagt Celery of deze demo-werkgever verwijderd dient te worden. Als dat niet bevestigd wordt, wordt deze demo-werkgever bewaard in deze account en zullen eventuele verwerkte pay runs in een Celery factuur terecht komen. Soms worden deze demo-werkgevers door Celery users juist bewaard omdat de werkgever- en werknemerdata is aangepast naar hun eigen data.

Wat ook regelmatig gebeurt is dat Bedrijfsgebruikers of Werknemers in hun account willen inloggen, maar in plaats van in hun eigen account in te loggen maken ze via onze website een nieuwe trial account aan met deze demo-werkgever. Dit betreft echter niet de juiste manier om in te loggen in hun account. Deze Bedrijfsgebruiker en Werknemers dienen deze trial account zelf te verwijderen in Account/verwijder account (rechts in het scherm).