Hoe maak ik een Bedrijfsgebruiker aan die alleen maar lees-rechten heeft?

• Gewijzigd op: Wo, 29 Mrt, 2017 at 2:29 PM

Ga naar Werkgever/Details/wijzigen en rechts onderaan ziet u de optie om Bedrijfsgebruikers aan te maken. U kunt ervoor kiezen om een nieuwe gebruiker aan te maken of een reeds bestaande gebruiker te selecteren indien er reeds andere gebruikers zijn aangemaakt.

Vul de naam en e-mailadres in en klik op 'Nieuwe gebruiker uitnodigen'.