Kan ik op een of andere manier looncodes en grootboeknummers van de ene payroll naar een nieuwe payroll kopiëren?

• Gewijzigd op: Wo, 1 Feb, 2017 at 8:51 PM

Ja, er is een manier waarop je looncodes en grootboekrekeningen van de ene payroll kan kopiëren naar een nieuwe payroll.

Volg de volgende instructies:

1) Ga in Celery in de Werkgever staan waarvan je de looncodes en grootboekrekeningen wil kopiëren

2) Ga naar Account/Import & export/Export Werkgever/Celery export

3) click op 'Exporteren' (een Zip file wordt aangemaakt)

4) Click op 'Download het export bestand' (het export bestand belandt in je download folder)

5) Ga naar Account/Import & Export/Import Werkgevers/Celery import

6) Click op 'Kies bestand' en selecteer het Celery export bestand in je download folder

7) Importeer deze werkgever

Nu heb je een kopie gemaakt van die andere werkgever met daarin de looncodes en het grootboekrekeningschema. In deze nieuwe kopie werkgever kan je de werkgevergegevens aanpassen naar de gegevens van de nieuwe werkgever. Daarna heb je een nieuwe werkgever aangemaakt met de looncodes en het grootboekrekeningschema van de andere werkgever welke je wilde kopiëren.