Ik zie verschillen in de BVZ premie tussen Celery en de sofware die ik voorheen gebruikte. Hoe kan dat?

• Gewijzigd op: Di, 31 Jan, 2017 at 5:16 PM

Gebruikte u misschien Payroll4 software? Payroll4 past de BVZ Vrijstelling en BVZ Gliding Scale niet toe. Celery past deze wetgevingen wel toe. Dit veroorzaakt zeker verschillen in de BVZ premie.

Weest u ervan bewust dat de BVZ premieberekening in Celery correct is.

We verwijzen ook naar dit artikel online: https://www.linkedin.com/pulse/celery-what-do-our-clients-say-matthew-verhage?trk=mp-author-card